Loopbaanbegeleider

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf”

Contactgegevens

Gsm: 0499/43.27.10

Mail: Ann@arnicapraktijk.com

Ik ben gediplomeerd loopbaancoach binnen de praktijk in Willebroek en Lint en ik combineer deze zelfstandige activiteit met een job in loondienst. Door mijn jarenlange werkervaring en mijn engagementen heb ik voeling met diverse sectoren: de overheid, het onderwijs, de sociale economie en de privésector. 

Loopbaanbegeleiding is voor mij een positief verhaal. De onderwerpen kunnen heel divers zijn. Je hebt zin in een babbel over jouw werk of wil je te weten komen hoe je jouw talenten beter kan inzetten in jouw huidige functie? Misschien wil je eerder een optimale work-life balance vinden of wil je ontdekken welke job er bij je past? Merk je dat je op professioneel vlak een aantal zaken anders moet aanpakken maar je weet niet hoe? Er zijn onnoemelijk veel loopbaanvragen mogelijk en samen met jou ga ik op zoek wat de opties zijn. 

We vertrekken steeds vanuit een loopbaanvraag die we doorheen de begeleiding proberen te beantwoorden. Tijdens de sessies ben jij diegene die het tempo bepaalt. Je bouwt samen met mij aan je loopbaan en je krijgt tijdens het traject een aantal tips & tricks mee om met je sterktes en valkuilen aan de slag te gaan. Op het einde van de rit ga je naar huis met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Een begeleiding, al dan niet met VDAB-loopbaancheques, kan variëren van 4u tot 7u.

Wil je meer info of wil je graag met mij een boeiend coachingtraject aangaan, neem dan gerust contact met mij op.