“Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan.”

Klinisch orthopedagoog
Speltherapeut

Contactgegevens

Gsm: 0476/76.80.51
Evelyn@arnicapraktijk.com

Over mij

Hey! Ik ben Evelyn Van Puyvelde en kan mij met trots voorstellen als klinisch orthopedagoog bij Arnica Willebroek! Ik studeerde af als master in de Pedagogische Wetenschappen aan de KUL en ik ben momenteel ook spelcounselor in opleiding. Als orthopedagoge houd ik mij bezig met de brede ontwikkeling en opvoeding van kinderen, dit met betrekking tot uiteenlopende thema’s zoals gedrag, ontwikkelingsstoornissen, opvoeding, sociaal-emotionele ontwikkeling, leren,….

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak, gehoord en begrepen voelt en dat er ook wordt gekeken naar wat er wel allemaal goed gaat en wat de krachten zijn. Dit door te werken op maat van de cliënt en zijn/haar belevingswereld en context.