Yoga-instructeur

Contactgegevens

Gsm: 0471/85.74.92
Fien@arnicapraktijk.com

Over mij

Tijdens mijn studies kwam ik voor het eerst in een yogales terecht. Na enkele jaren zelf yoga te hebben gevolgd, zette ik in 2021 de stap om een yoga teacher training te volgen. In eerste instantie om mijn eigen practice te verdiepen en op termijn om eventueel zelf les te geven. Tijdens de opleiding vond ik het lesgeven echter zo fijn, dat ik meteen na het afronden ermee ben begonnen.

Yoga is voor mij even uit je hoofd gaan en weer thuiskomen in je lichaam. In een vinyasa-les flowen we op het ritme van onze ademhaling van de ene houding naar de andere. We zijn bijna continu in beweging, altijd met zachtheid en respect voor jouw lichaam. Door de herhalingen en aandacht voor je ademhaling, voelt een vinyasa-les aan als een bewegende meditatie. Vinyasa is een dynamische vorm van yoga. Er kan dus zeker wat gezweet worden en af en toe zit er een iets uitdagendere houding tussen, telkens met opties voor iedereen. Uiteraard sluiten we elke les af met enkele ontspannende houdingen en een lange savasana (volledige ontspanning).