Gezinstherapie voor Gezinnen met Jongere Kinderen

Binnen gezinstherapie richten we ons op de unieke uitdagingen en groeimomenten die gezinnen met jongere kinderen kunnen ervaren. In de dynamiek van opgroeiende kinderen kunnen er complexe vraagstukken ontstaan die van invloed zijn op het evenwicht binnen het gezin.
We bieden een veilige ruimte waarin we samen de evolutie van jullie gezin kunnen onderzoeken. Onder begeleiding van onze gezinstherapeut krijgt jullie gezin de kans om nieuwe perspectieven te ontdekken en creatieve oplossingen te vinden om de harmonie te herstellen.
Met een “meerzijdig partijdige opstelling” zorgt onze gezinstherapeut ervoor dat ieder gezinslid gehoord wordt, zonder partij te kiezen. Jullie kunnen openlijk jullie standpunten delen en werken aan een betere verbinding.
Hoewel we graag het volledige gezin betrekken, begrijpen we dat dit niet altijd mogelijk is. Soms sluiten andere gezinsleden zich later aan of is individuele begeleiding nodig. De frequentie en timing van de sessies worden flexibel aangepast aan jullie behoeften.
Samen gaan we op weg, waarbij we nieuwe inzichten vergaren en communicatievaardigheden versterken. Als jullie gezin klaar is om te groeien en te bloeien, staan we klaar om jullie te begeleiden.
“Samen Groeien en Verbinden”

Gezinstherapie voor Gezinnen met Volwassen Kinderen

De overgang naar volwassenheid kan nieuwe dynamieken en uitdagingen binnen het gezin met zich meebrengen.  Zijn jullie hierbij op zoek zijn naar herstel en verdere verbinding, dan is gezinstherapie aan de orde. 
We creëren samen een veilige omgeving waarin we de geschiedenis en toekomst van jullie familie verkennen. Onder begeleiding van onze gezinstherapeut kunnen jullie nieuwe wegen vinden om te herstellen en op een dieper niveau met elkaar te verbinden.
Met onze “meerzijdig partijdige opstelling” zorgen we ervoor dat elke stem gehoord wordt, zonder voorkeur voor een bepaald gezinslid. Hierdoor kunnen jullie openlijk jullie perspectieven delen en werken aan een gezondere relatie.
Hoewel we graag samenwerken met het volledige gezin, begrijpen we dat dit niet altijd haalbaar is. Individuele sessies kunnen een waardevolle aanvulling zijn, en we passen de frequentie en timing van de sessies aan op jullie behoeften.
Samen gaan we de uitdagingen aan, herstellen we banden en versterken we communicatievaardigheden. Als jullie klaar zijn om jullie familiebanden te versterken en nieuwe dieptes te verkennen, zijn wij er om jullie te ondersteunen.
“Herstellen en Verdere Verdieping”