“Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.” — Edward Estlin Cummings

Contactgegevens

Gsm: 0475/56.94.18
marinka@arnicapraktijk.com

Over mij

Ik studeerde als klinisch psycholoog in 2016 af aan de VUB. Daarna ging ik aan de slag bij het CLB waar ik ervaring opdeed met het werken met kinderen, jongeren en hun ouders binnen het onderwijslandschap. Dit tot eind 2021. In 2021 studeerde ik af als integratief kinder- en jongeren therapeute aan de Universiteit Antwerpen. 

Momenteel combineer ik mijn passie voor therapie binnen Arnica, met het begeleiden van psychologen in opleiding tijdens hun masterstage,  dit als praktijkassistente aan de VUB sinds 2022. 

Ik ga met kinderen en jongeren aan de slag tussen 4 en 20 jaar. Daarbij vind ik het steeds belangrijk om samen op zoek te gaan naar de hulpvraag en welk traject hierbij kan passen. Ik ga aan de slag met verschillende onderwerpen zoals emotieregulatie, zelfbeeld, hechting en een meer specifiek thema waarin ik me specialiseerde, kinderen van ouders met een psychische of afhankelijkheidsproblematiek (KOPP/KOAP). 
Daarnaast heb ik interesse in animal assisted therapy, waarbij ik op dit moment mijn trouwste co-therapeut Rolan kan inzetten tijdens het therapeutisch traject.