“Het mooiste dat je kan worden is jezelf!”

Autismecoach
Gezinscoach
Kinder- en jongerencoach

Contactgegevens

Gsm: 0478/75.66.69
nele@arnicapraktijk.com

Over mij

Ik ben werkzaam als autismecoach voor kinderen, jongeren en volwassenen en ook kinderyogadocente in de praktijk in Lier en Willebroek.

Als autismecoach zet ik me in om kinderen, jongeren en volwassenen te ondersteunen om meer houvast en zelfvertrouwen te ervaren in het dagelijks leven.  Dit zowel in betrekking op de schoolse omgeving, de thuissituatie of de stageplaats/werkvloer.  

Autisme uit zich bij iedereen op een eigen, unieke manier.  

Heeft je kind, jongere of jij als volwassene de diagnose of het vermoeden van ASS? Dan bied ik ondersteuning aan zowel je kind/jongere als zijn/haar netwerk.  Ik ondersteun je met een begeleiding op maat, vertrekkend vanuit je talenten en krachten.

De rode draad in mijn kleuter – en kinderyogalessen is de kleurenyoga, die symbool staat voor ons chakrasysteem.  Chakra’s zijn eigenlijk energieknooppunten.  Er zijn er 7 die langs je ruggengraat lopen van je kruin tot je stuitje.  Elke chakra heeft een eigen kleur en staat in verbinding met bepaalde organen en spiergroepen.

Ieder chakra heeft zijn eigen fase, waarin bepaalde vaardigheden ontwikkeld worden.  Hier kan wel eens energie vast komen te zitten.

Door in de yogales aandacht te hebben voor deze energiepunten, worden bokkades vrij gemaakt en kunnen we patronen definitief doorbreken.  

Op die manier zorgen we spelenderwijs voor verbinding tussen hoofd, hart en buik, en krijgt zelfvertrouwen alle kansen om te groeien.